fractal infill

3D Printen

WhiteCubeSinds een half jaar heb ik een 3D Printer. Met behulp van deze printer kan ik snel vormen maken die voorheen niet mogelijk waren. Maar ook prototypen voor producten en modellen voor kunstwerken.

Heeft u een project waar 3D Printing bij kan helpen of bent u als bedrijf geïnteresseerd in een demonstratie.  Mail gerust met uw vragen: Stijn@Coetsier.nl

 

 

 

 

 

koppelstukDe 3D printer die ik gebruik is een Leapfrog creatr deze maakt gebruik van rollen ABS (lego-plastic) PLA en PVA zijn nu nog in de experimentele fase. De machine print met een minimale laagdikte van 0.05 mm en voor snelle prints tot 0.35 mm. de maximale grote van de printbare objecten is 230x270x200 mm. Ik maak gebruik van google sketchup om de 3d modellen te maken en deze zet ik om naar .stl bestanden. Deze bestanden kunnen worden gebruikt om een 3d print mee te maken.